Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sır öğrenmek

Rüyada sır öğrenmek

Rüyada sır öğrenmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sır öğrenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada bir sırrı öğrenmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırrını öğrenmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada sır öğrenmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sır öğrenmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hayırlı işe, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sır sakladığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada sır duymak kazancını iki kat arttıracağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına işaret eder.

Rüyada sır vermek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına delalettir.

Rüyada sır çözmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments