Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırra vakıf olmak

Rüyada sırra vakıf olmak

Rüyada sırra vakıf olmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kısmetinin açık olacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, ters giden durumların düzeleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırra vakıf olmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası yaşam standardınızın zorlanması anlamına gelebilir.

Rüyada sırra vakıf olmak bol kazanç elde edeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, planların aksayacağına işarettir.

Rüyada vakıf görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulur.

Rüyada sır tutmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada sır söylemek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işarettir.

Rüyada sırrını açıklamak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına inanılır.

Rüyada sırrını söylemek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada sırrı açıklamak elini attığı her işi yerine getireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sır öğrenmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments