Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sır duymak

Rüyada sır duymak

Rüyada sır duymak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, beklenmedik kapıların açılmasına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Rüyada sır duymak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Rüyada sır duymak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sırrı açıklamak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sır saklamak çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sırrını açıklamak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sır vermek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalettir.

Rüyada sır sakladığını görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kadın sırrı görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine sır vermek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments