Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sır tutmak

Rüyada sır tutmak

Rüyada sır tutmak amaçlarına nail olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada sır tutmak gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sır tutmak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Rüyada sır saklamak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine sır vermek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırrını öğrenmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sırrını söylemek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, duymadığı sözleri duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sır duymak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sır öğrenmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sırrı öğrenmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments