Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sır sakladığını görmek

Rüyada sır sakladığını görmek

Rüyada sır sakladığını görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına alamet eder.

Rüyada sır sakladığını gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri reddetmelisiniz.

Rüyada sır saklamak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sır sakladığını görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada birine sır vermek evlatlarından memnun olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına alamet eder.

Rüyada sır çözmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek sırrı görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sır almak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırra vakıf olmak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına yorulur.

Rüyada sırrını söylemek neşesini kaçıracağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments