Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sır vermek

Rüyada birine sır vermek

Rüyada birine sır vermek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine sır vermek gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Rüyada sır sakladığını görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sırrını söylemek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine sır vermek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada sır almak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sır tutmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada sırra vakıf olmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, yaşam standartlarının artacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada erkek sırrı görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sırrı öğrenmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments