Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın sırrı görmek

Rüyada kadın sırrı görmek

Rüyada kadın sırrı görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kendisine olan güveninin artacağına, işinden evine gidip geleceğine delalet eder.

Rüyada kadın sırrı gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kadın sırrı görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işarettir.

Rüyada sır çözmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına delalet eder.

Rüyada bir sır öğrenmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sırrını öğrenmek başarı ve zafer kazanacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine yorulur.

Rüyada sır söylemek zaman zaman kişiyi ezeceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırrı açıklamak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Rüyada sır duymak borç ödemeye, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sır sakladığını görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments