Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla birini ezmek

Rüyada arabayla birini ezmek

Rüyada arabayla birini ezmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada arabayla birini ezmek gördüyseniz:

  • Bir kişi sizin bazı sorunlarınızın çözümünde önemli bir rol oyanayabilir.

Rüyada birini arabayla ezmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla insan ezmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeği araba ezdiğini görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla birine ezmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada arabayla bebek ezmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, daha fazla yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla birini ezmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, zorlukların artacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalettir.

Rüyada yılanı arabayla ezmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalettir.

Rüyada arabayla kedi ezmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments