Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan ezmek

Rüyada soğan ezmek

Rüyada soğan ezmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, saygın biri haline geleceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan ezmek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada soğan ezmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada örümcek ezmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada meyve ezmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla yılan ezmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına rivayet eder.

Rüyada ayakla kedi ezmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada yumurta ezmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada arı ezmek kişinin esenlik bulacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına işaret eder.

Rüyada bebek ezmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments