Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavdan kaldığını görmek

Rüyada sınavdan kaldığını görmek

Rüyada sınavdan kaldığını görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sınavdan kaldığını gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz yüzünden tanıyacağınız, ya da tanıdığınız birisi ile uyumlu bir ilişkiye girmeniz olasıdır.

Rüyada sınavda kaldığını görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Rüyada sınava geç kaldığını görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınavda kalmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Rüyada sınavdan kaldığını görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine inanılır.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada sınava geç kalmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada sınav geç kalmak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments