Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda kaldığını görmek

Rüyada sınavda kaldığını görmek

Rüyada sınavda kaldığını görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine inanılır.

Rüyada sınavda kaldığını gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına işarettir.

Rüyada sınavda kaldığını görmek aniden evlilik kararı alacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav geç kalmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, iyi geçim halinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınava geç kalmak eşyaların yenileneceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınava geç kaldığını görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sınavdan kaldığını görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına rivayet eder.

Rüyada sınavda kalmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments