Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda kalmak

Rüyada sınavda kalmak

Rüyada sınavda kalmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınavda kalmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada sınavdan kaldığını görmek her zaman sevgi göreceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada sınava geç kalmak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına yorulur.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Rüyada sınava geç kaldığını görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda kaldığını görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sevap işleyeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işarettir.

Rüyada sınavda kalmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, haneden birinin ayrılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına işarettir.

Rüyada sınav geç kalmak ele geçen kazancın azalacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments