Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda olduğunu görmek

Rüyada sınavda olduğunu görmek

Rüyada sınavda olduğunu görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sınavda olduğunu gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada kpss sınavını kazanamamak her şeyi kuralına göre yapacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınav puanını görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan başarılı olduğunu görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, dinde olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalettir.

Rüyada sınavda yüksek puan almak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, duygularının karşılıklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deneme sınava girmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada polis sınavına girmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments