Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis sınavına girmek

Rüyada polis sınavına girmek

Rüyada polis sınavına girmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, mal mülk kazanacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada polis sınavına girmek gördüyseniz:

  • Bazı şüphe veya endişeleriniz olsa da, olaylara zarif şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada polislik sınavına girmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına tabir olunur.

Rüyada polis sınavına girmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada polislik sınavını kazanmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına yorulur.

Rüyada polis sınavını kazanmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada sınava girmek ve kazanmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Rüyada kpss sınavına girmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada din sınavına girmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments