Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kpss sınavını kazanamamak

Rüyada kpss sınavını kazanamamak

Rüyada kpss sınavını kazanamamak kötü alışkanlıklarından arınacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, darlık çektiği günlerini unutacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada kpss sınavını kazanamamak gördüyseniz:

  • Rahatlamanızda fayda var.

Rüyada kpss sınavını kazanamamak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kalp kırmayacağına işaret eder.

Rüyada bir sınavı kazanamamak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada sınavı kazanamamak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavda kazanamamak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işarettir.

Rüyada girdiği sınavı kazanamamak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada girdiğin sınavı kazanamamak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınav kazanamamak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazı kazan kazımak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Orhan Gencebay

Rüyamda Kpss’yi kazanamıyordum sonuçları heyecanla açtım ama kazanamamıştım.