Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz taşlamak

Rüyada domuz taşlamak

Rüyada domuz taşlamak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, kafa dinleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuz taşlamak gördüyseniz:

  • Yakında, belli konularda hızla karar vermenizi sağlayabilecek bilgilere ulaşabilirsiniz.

Rüyada domuzu taşlamak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada domuz taşlamak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada pencere taşlamak hayırlı bir hayat süreceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, maddi açıdan zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada armut taşlamak hayal kırıklığı yaşamayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşlamak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, ana baba duası alınacağına alamet eder.

Rüyada insanı taşlamak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, maddi zararlara uğrayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine yorulur.

Rüyada ev taşlamak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eşini taşlamak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments