Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin taşlamak

Rüyada güvercin taşlamak

Rüyada güvercin taşlamak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin taşlamak gördüyseniz:

  • Özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada güvercin taşlamak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada birbirini taşlamak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalettir.

Rüyada şeytanı taşlamak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölü taşlamak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada aslan taşlamak tamamlanmadan kalacağına, çok başarılı işlere girileceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytan taşlamak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, ortak edineceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada köpeği taşlamak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut taşlamak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments