Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava girmek ve kazanmak

Rüyada sınava girmek ve kazanmak

Rüyada sınava girmek ve kazanmak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, sıkıntı yaşanacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sınava girmek ve kazanmak gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada sınava girmek ve kazanmak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulur.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, elde edilecek menfaatlere delalettir.

Rüyada arkadaşının sınav kazandığını görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kafasının rahat olacağına işaret eder.

Rüyada polis sınavını kazanmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına tabir olunur.

Rüyada polislik sınavını kazanmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada girdiğin sınavı kazandığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada sınav kazanmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yeni bir yol tutulacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments