Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav tercihi yapmak

Rüyada sınav tercihi yapmak

Rüyada sınav tercihi yapmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, işlerinin tutacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sınav tercihi yapmak gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Rüyada sınav tercihi yapmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada üniversite tercihi yapmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tercih yapmak bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kpss tercihi yapmak toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, işi ile gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tercih görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, zorluklarının son bulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada sınav yapmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işarettir.

Rüyada sınav başvurusu yapmak sorunların kalmayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavda derece yapmak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, gelirinin garanti olacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments