Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tercih görmek

Rüyada tercih görmek

Rüyada tercih görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada tercih gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada tercih yapmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tercih görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınav tercihi yapmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kpss tercihi yapmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada üniversite tercihi yapmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments