Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav yapmak

Rüyada sınav yapmak

Rüyada sınav yapmak haksızlığa uğrayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, temize çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sınav yapmak gördüyseniz:

  • Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz.

Rüyada sınav yapmak kazancını günden güne daha da arttıracağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada sınav başvurusu yapmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınavda derece yapmak stres içinde günler geçireceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınav tercihi yapmak zorluğa ve darlığa düşeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına işarettir.

Rüyada okulda sınav yapmak bir akrabadan hata görüleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına işarettir.

Rüyada sınav sonucu görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, zorlukların bir anda biteceğine, çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ingilizce sınavı görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada sınavda geçmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments