Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tercih yapmak

Rüyada tercih yapmak

Rüyada tercih yapmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tercih yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi tamamen belirlediğiniz hedefe verebilirsiniz.

Rüyada kpss tercihi yapmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine işarettir.

Rüyada üniversite tercihi yapmak yeni bir ortama gireceğine, kavgaların biteceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınav tercihi yapmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tercih yapmak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada tercih görmek yeni bir sayfa açacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kendini hırsızlık yapmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalet eder.

Rüyada merdiven yapmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada eşik yapmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments