Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda derece yapmak

Rüyada sınavda derece yapmak

Rüyada sınavda derece yapmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, eşyaların yenileneceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına delalettir.

Rüyada sınavda derece yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda güvence altında olmak için daha çok çalışmalısınız.

Rüyada sınavda derece yapmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada derece almak kazancının bereketleneceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede gülmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derece görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede ağlamak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, işlerinin açılacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı derecede kusmak üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada dereceli gözlük görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments