Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sınav kazandığını görmek

Rüyada birinin sınav kazandığını görmek

Rüyada birinin sınav kazandığını görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sınav kazandığını gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz ise fazla uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olabilir.

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek rakiplerin üzüleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına inanılır.

Rüyada banka sınavını kazanmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına alamet eder.

Rüyada bir sınavı kazandığını görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalettir.

Rüyada birinin sınav kazandığını görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments