Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Rüyada arkadaşının sınav kazandığını görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Rüyada birinin sınav kazandığını görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, kişinin güzel işler yapacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına inanılır.

Rüyada sınav kazanmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ygs sınavını kazanmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, tecrübe kazandıracağına, birbirlerine her konuda destek olacağına inanılır.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, esenliğe kavuşacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments