Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simsiyah yılan görmek

Rüyada simsiyah yılan görmek

Rüyada simsiyah yılan görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, talihinin artacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada simsiyah yılan gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikleri kabullenmeniz durumunda özel yaşamınız ya da iş hayatınızla ilgili ilişkiler yenilenebilir.

Rüyada simsiyah yılan görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada simsiyah kusmak çok büyük destek vereceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada simsiyah giyinmiş birini görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü simsiyah görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hanesine bolluk geleceğine işarettir.

Rüyada simsiyah köpek görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada simsiyah duman görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalet eder.

Rüyada simsiyah insan görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada ellerini simsiyah görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments