Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simsiyah köpek görmek

Rüyada simsiyah köpek görmek

Rüyada simsiyah köpek görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hoşgörülü biri olunacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Rüyada simsiyah köpek gördüyseniz:

  • Arkadaşlara yardıma çalışırken iletişimsel yanlışlıklar sorun olabilir.

Rüyada simsiyah köpek görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada simsiyah kedi görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü simsiyah görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına tabir olunur.

Rüyada simsiyah giymek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada simsiyah göz görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerini simsiyah görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulur.

Rüyada birini simsiyah görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada simsiyah kusmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments