Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini simsiyah görmek

Rüyada ellerini simsiyah görmek

Rüyada ellerini simsiyah görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada ellerini simsiyah gördüyseniz:

  • Ruhsal anlamda yeni bir boyuta geçebilirsiniz.

Rüyada elleri simsiyah görmek düşmanlarını bile affedeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini simsiyah görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işarettir.

Rüyada simsiyah at görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına yorulur.

Rüyada simsiyah kusmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada simsiyah göz görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada simsiyah araba görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada simsiyah kıl görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah kadın görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, istediği gibi yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments