Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü simsiyah görmek

Rüyada birinin yüzünü simsiyah görmek

Rüyada birinin yüzünü simsiyah görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü simsiyah gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirici işlerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada birinin yüzünü simsiyah görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün simsiyah olduğunu görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada simsiyah adam görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada simsiyah deniz görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada simsiyah giymek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerini simsiyah görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada simsiyah kıl görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, güzel günlere kavuşacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü simsiyah görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments