Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simsiyah giyinmiş birini görmek

Rüyada simsiyah giyinmiş birini görmek

Rüyada simsiyah giyinmiş birini görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bunalıma gireceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada simsiyah giyinmiş birini gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Rüyada simsiyah insan görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ellerini simsiyah görmek isminden sıkça söz ettireceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada simsiyah göz görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Rüyada simsiyah örümcek görmek çok güzel işlere gireceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah giymek içinin hafifleyeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına yorulur.

Rüyada simsiyah bulut görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah araba görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah giyinmiş birini görmek borcunu ödeyeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments