Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sim sürmek

Rüyada sim sürmek

Rüyada sim sürmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada sim sürmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kendinizi tartışmalı ortamlarda bulabilirsiniz.

Rüyada sim sürmek çaresiz kalacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada simli oje sürmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada simli ayakkabı görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına delalettir.

Rüyada simli çorap giymek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, mal ve para kazanılacağına yorulur.

Rüyada sim kartı görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada simli elbise görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sim görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçta sim görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments