Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simitler görmek

Rüyada simitler görmek

Rüyada simitler görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, diplomalı kimse olacağına, yeni duygular tadacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine inanılır.

Rüyada simitler gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada sıcak simit görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gevrek simit görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, ömrün uzun olmasına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Rüyada simit poğaça satmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada simitçi görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada biriyle simit yemek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, planlı ve programlı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflü simit görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada simit çalmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada simit aldığını görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments