Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit satıcısı görmek

Rüyada simit satıcısı görmek

Rüyada simit satıcısı görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, icat yapacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet eder.

Rüyada simit satıcısı gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Rüyada simit satıcısı görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada balık satıcısı görmek geçmişini arkada bırakacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada satıcı olduğunu görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, istemediği halde borçlanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma satıcısı görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada seyyar satıcılık yapmak haramdan ve zinadan uzak duracağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada satıcılık yapmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su satıcısı görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada seyyar satıcı olduğunu görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments