Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit yerken görmek

Rüyada simit yerken görmek

Rüyada simit yerken görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada simit yerken gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine tepki vermeden önce iki kere düşünün.

Rüyada simit yerken görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Rüyada küflü simit yemek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada simit dükkanı görmek çok mutsuz olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit toplamak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü simit görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada simit vermek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada simit paylaşmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada simit poğaça satmak eksiği kendinde bulacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments