Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit susamı görmek

Rüyada simit susamı görmek

Rüyada simit susamı görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada simit susamı gördüyseniz:

  • Çıkabilecek sorunları çözebilmek için çok çaba sarfetmeniz gerekebilir.

Rüyada susamlı simit görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada simit susamı görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına delalet eder.

Rüyada susamlı simit yemek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada susamlı simit almak kötü haberlerin alınacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada simit ve susam görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada susam görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işarettir.

Rüyada beyaz susam görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada siyah susam görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments