Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit yiyen birini görmek

Rüyada simit yiyen birini görmek

Rüyada simit yiyen birini görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada simit yiyen birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Rüyada sıcak simit yemek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet eder.

Rüyada ekmek simit görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada susamlı simit görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada can simidi takmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çay simit görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada simit verdiğini görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz simit görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, her istediğini alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada simit yemek görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments