Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine simit vermek

Rüyada birine simit vermek

Rüyada birine simit vermek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine simit vermek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri yarım bırakmayın.

Rüyada susamlı simit yemek kötü günlerini arkasında bırakacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, bazı kayıplar olabileceğine işaret eder.

Rüyada birinin simit dağıttığını görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, büyüyeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada can simidi görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, farklı kişilerle tanışacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada simit yerken görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada simit satmak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit aramak afiyette olacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada simit yemek görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yanık simit görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, üçüncü gözünün açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments