Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze simit görmek

Rüyada taze simit görmek

Rüyada taze simit görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kazancını çoğaltacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Rüyada taze simit gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Rüyada taze simit görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze sıcak simit görmek rahat şekilde geçineceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze simit yemek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada can simidiyle yüzmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada simit ayran görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin simit verdiğini görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine simit almak kötü yönde hareket edeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak simit yemek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments