Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şilte görmek

Rüyada şilte görmek

Rüyada şilte görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada şilte gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamaların veya yanlış anlaşılmaların işlerinizi karıştırmanıza izin vermeyin.

Rüyada şilteli yorgan görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada şilte görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments