Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileriyle savaşmak

Rüyada birileriyle savaşmak

Rüyada birileriyle savaşmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada birileriyle savaşmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere dayalı ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada birileriyle savaşmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok farklı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çölde savaşmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada teröristlerle savaşmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli savaşmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, projenin gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Rüyada cephede savaşmak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulur.

Rüyada kediyle savaşmak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada zombilerle savaşmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet eder.

Rüyada silahlı savaşmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments