Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın doğduğunu görmek

Rüyada ayın doğduğunu görmek

Rüyada ayın doğduğunu görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına delalet eder.

Rüyada ayın doğduğunu gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayın doğduğunu görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Rüyada tekrar doğmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına işaret eder.

Rüyada kızı doğduğunu görmek borçların hafifleyeceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada bebeğin doğduğunu görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sorunların tek kalemde silineceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüp yeniden doğmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun doğduğunu görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments