Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın parçalanması görmek

Rüyada ayın parçalanması görmek

Rüyada ayın parçalanması görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine işarettir.

Rüyada ayın parçalanması gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Rüyada ayın parçalanması görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayın içinde kabe görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada ekim ayında kar görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada ayının öldüğünü görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayının bal yediğini görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına işarettir.

Rüyada ayın fotoğrafını çekmek dileklerin kabul olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine tabir olunur.

Rüyada kasım ayında kar görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağustos ayında kar yağdığını görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments