Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın ikiye bölündüğünü görmek

Rüyada ayın ikiye bölündüğünü görmek

Rüyada ayın ikiye bölündüğünü görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, bunu şeref sayacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ayın ikiye bölündüğünü gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Rüyada ayın bölündüğünü görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, çok üzüntü yaşayacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ayın ikiye bölündüğünü görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada ikiye bölünmüş elma görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine inanılır.

Rüyada ekmek bölündüğünü görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına yorulur.

Rüyada denizin bölündüğünü görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bölünmüş ekmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ikiye bölünmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek bölüp vermek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerin başına geçeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments