Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olup nöbet tutmak

Rüyada asker olup nöbet tutmak

Rüyada asker olup nöbet tutmak onunla üzülüp, ağlayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada asker olup nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada asker olup nöbet tutmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, beden sağlığının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine yorulur.

Rüyada askerde nöbet tutmak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada asker nöbet tutmak gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalettir.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet eder.

Rüyada nöbetçi asker görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işarettir.

Rüyada nöbette uyuyan asker görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çok önemli noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada nöbet tutan asker görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, parasız günler geçireceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments