Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, işveren koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri değiştirebilir veya yaşadığınız yerde ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak özel hayatının renkleneceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalet eder.

Rüyada asker olup nöbet tutmak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işarettir.

Rüyada asker nöbet tutmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada askerde nöbet tutmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker nöbeti görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nöbette uyuyan asker görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nöbet tutan asker görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments