Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nöbet tutmak

Rüyada nöbet tutmak

Rüyada nöbet tutmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalet eder.

Rüyada nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Şans durumunz da sürekli değildir.

Rüyada nöbet tutmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada okulda nöbet tutmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı nöbet tutmak sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerde nöbet tutmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker nöbet tutmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak maddi olarak zarar edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada silahla nöbet tutmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments