Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı mafya görmek

Rüyada silahlı mafya görmek

Rüyada silahlı mafya görmek kötü olayların meydana geleceğine, parasının ve makamının artacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kazançlı çıkacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada silahlı mafya gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Rüyada silahlı mafya görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada organ mafyasından kaçmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mafya görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada mafyadan kaçmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulur.

Rüyada mafya olmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret eder.

Rüyada organ mafyası görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mafya tarafından kaçırılmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet eder.

Rüyada mafyadan korkmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments