Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada organ mafyasından kaçmak

Rüyada organ mafyasından kaçmak

Rüyada organ mafyasından kaçmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, konferans ve seminerlere katılacağına rivayet eder.

Rüyada organ mafyasından kaçmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Rüyada organ mafyasından kaçmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, büyük başarılar kazanılacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada organ mafyası görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, müjdeli haberle geleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine inanılır.

Rüyada mafyadan kaçmak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada silahlı mafya görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına inanılır.

Rüyada mafyadan korkmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mafya tarafından kaçırılmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mafya görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Rüyada mafya olmak insanlardan bir süre uzak duracağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments