Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mafya görmek

Rüyada mafya görmek

Rüyada mafya görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hastalığının düzeleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada mafya gördüyseniz:

  • Katılımcı kişiliğiniz gelecekte size faydası olabilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada mafya olmak ev içinde mutluluğun artacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, çevreye karşı itibarın artacağına yorulur.

Rüyada mafya tarafından kovalanmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada organ mafyasından kaçmak mutluluğun aileye geri döneceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada mafyadan para almak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada organ mafyası görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mafyadan korkmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, elindekileri de kaptıracağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet eder.

Rüyada mafya babası görmek vaaz ve nasihate, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mafyadan kaçmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments