Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mafyadan kaçmak

Rüyada mafyadan kaçmak

Rüyada mafyadan kaçmak duymadığı sözleri duyacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sermaye elde edeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada mafyadan kaçmak gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada organ mafyasından kaçmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada mafyadan kaçmak tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulur.

Rüyada mafyadan para almak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine tabir olunur.

Rüyada mafyadan korkmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mafya babası görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına inanılır.

Rüyada mafya olmak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahlı mafya görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işarettir.

Rüyada mafya tarafından kaçırılmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments